Copyright Kennel Leri Tilbage
Dansk Hovedavlsskue 2002
Året 2002 var det år hvor vi for første gang skulle prøve at stille både opdrætsklasse, men også en afkomstgruppe efter vor tæve Leri Libelle.

Vores første opdrætsklasse blev beskrevet således : 5 dyr, efter 4 fædre og 3 mødre, 3 hanner, og 2 tæver, to er avlskåret.

En gruppe bestående af overmiddelstore, velpigmenterede dyr med udtalt kønspræg. Særdeles gode hoveder, mørke øjne. Særdeles gode højde- længdeforhold. Særdeles gode over- /underlinier. Krydsene er generelt let afskydende af god længde. Generelt er de velvinklede for og bag. Hos enkelte dyr kunne overarmen ønskes længere. Lige støttelinier for og bag med en særdeles god fasthed i for- og bagstilling. Energiske bevægelser med særdeles godt fraskub. Hos enkelte kunne fremgrebet ønskes længere. Gruppen blev placeret som nr. 5.

Afkomstgruppe efter Leri Libelle

2 hanner og 3 tæver efter 3 fædre. I grupprn 1 brugshan, og 1 avlskåret fra unghundeklassen. Tæven viser at hun præger sit afkom med et særdeles godt udtryk, og tydeligt kønspræg, og stor ensartedhed. De har korrekte hoveder, særdeles gode manker, og godt udfyldte kropsstykker. Krydsene er generelt let afskydende, og skal være længere. Korrekte vinkler bag med en særdeles god lårbue. Skulderbladet er korrekt lejret, overarmen skal være længere. De har alle lige støttelinier, under den faste bevægelse har enkelte dyr tendens til at spænde i overlinien, men fraskubbet er særdeles effektivt med et godt fremgreb. En meget tiltalende gruppe med gode enkeltindivider.

Stor tak til alle dem der hjalp både med at fremføre hunde, men også dem der kom med vand til hundene, og hjalp med at kalde, uden jeres hjælp kunne vi ikke gøre det.

Opdrætsklasse : Leri Unesco - Leri Valdemar - Leri Libelle - Leri Ulrikke - Leri Waziya
Afkomstgruppe efter Leri Libelle : Leri Unesco - Leri Wector - Leri Ulrikke - Leri Theresia - Leri Waziya
Leri Waziya SG 3 yngste kl. Tæver

Desværre har vi ikke flere billeder fra dette år