Copyright Kennel Leri Tilbage
Dansk Hovedavlsskue 2003
Året 2003 var det år hvor vi så skulle følge op på den opdrætsklasse som vi havde stillet i 2002, og det skulle jo helst være en forbedring af vores avlsmateriale.

Gruppen blev beskrevet således :

Der fremstilles 2 Hanner og 4 Tæver. 1 Brugshan, 3 Brugstæver, 1 Yngste tæve, 1 Hvalpehan. En Gruppe med mange brugsdyr, hvor gruppens fremtoning og helhedsindtryk er af en særdeles god ensartethed af dyr i den rigtige størelse og kraft, samt korrekte højde-/længdeforhold. Der er lidt spredning i pigmenteringen. De har en vital udstråling og fremtoning. de er i kønspræget maskuline og udtalt feminine. Særdeles gode udtryk har de, mørke øjne, korrekte ørestilling, de har særdeles gode over- og underlinie, hos enkelte dyr skal krydset være en anelse længere, men de er godt lejrede. De er korrekt vinklede i deres baghånd, med en særdeles god fasthed i haserne. I forhåndsvinklingen har skulderbladet en særdeles god længde, overarmene er af god længde og godt lejrede. De har lige benstammer, korrekte frontstillinger. En enkelt har fået betegnelsen normal frontstilling. Bevægelsen er særdeles energisk, med en særdeles god kraftoverbringelse fra et effektivt fraskub og et godt fremgreb. Enkelte dyr er af meget høj kvalitet. Et flot avlsresultat fra Kennel Leri, som for anden gang stiller gruppe. gruppen blev placeret som nr. 2.

Stor tak til alle dem der hjalp både med at fremføre hunde, men også dem der kom med vand til hundene, og hjalp med at kalde, uden jeres hjælp kunne vi ikke gøre det.

Opdrætsklasse : Leri Unesco - Leri Apollon - Leri Libelle - Leri Ulrikke - Leri Natascha - Leri Xantia
Kristina kæmper lidt for at få Natascha til at blive siddende, de fik Avkl.3