Copyright Kennel Leri Tilbage
Dansk Hovedavlsskue 2006
Året 2006 havde fra starten været et særdeles travlt år. Træning 3 gange ugentlig, med brugsarbejde, og samtidig, især de sidste 2 måneder før HAS, konditionstræning, flere gange ugentlig, dette stillede store krav til vore hunde, men da de er sunde og raske havde de ikke problemer med at skulle yde alle disse ting. ( Til sidst var det snarere os selv, der syntes det var lige ved at være i overkanten). Vi stilled en del hunde, og en opdrætsklasse, og fik gennemgående gode placeringer.

Vores opdrætsklasse blev beskrevet således : 5 dyr, ( beskrivelse kommer når den foreligger)

Vores allerbedste individuelle resultat er LERI IZOLA som blev Avkl. 4, fremført af Mie til KMH, og fremført af Marc til både stand/ og travmønstring, det var bare godt gået. Her skal der også lyde tak til vore træningskammerater, som tog sig tid til at hjælpe Mie, og bakke hende op i dette projekt, og især tak til Erik Dalby, som var med hele vejen.

Ligeledes skal der lyde en kæmpe stor tak til Kristina fra Kennel Karat, som hjalp med Leri Michaela, da Mie var blevet dårlig og ikke kunne fremføre hende i travmønstringen, dette gjorde hun bar så suverent så Michaela blev Fortrinlig 8.

Ligeledes blev der stillet : Leri Vrego ( fra Holland) fik SG - Leri Valhal fik SG - Leri Quanto fik SG - Leri Michaela F8 - Leri Izola Avkl 4.

Også iår skal der lyde en stor tak til dem der hjalp, både med vand, men også med alle de der små ting, som gør at vi andre også får tid til lidt andet, tak skal i have for hjælpen. også en tak til både Stine og Per som velvilligt har stillet alle vore billededer her til rådighed

Avlsklasse 4 HAS 2006 Leri IZOLA efter Avkl. Paka Chiwas og Leri Janina. Ejer Erik og Lena Pichler Bjerre.
Opdrætsklasse HAS 2006 bestående af : Leri Valhal - Leri Quissa - Leri Michaela - Leri Gisela - Leri Izola ( 4 fædre og 4 mødre)
Stemningsbilleder fra alle vore hunde, et par enkelte andre er sneget sig ind iblandt vores