Copyright Kennel Leri
Dansk Hovedavlsskue 2010

Herlufmagle Stadion, kreds 47 Suså

Året 2010 var det år hvor vi skulle til Hovedavlsskue i Suså, heldigvis dejlig tæt på, så vi skulle ikke køre så langt og vore hunde kunne komme hjem til sig selv. Og ikke at forglemme vi kunne også selv sove under egne dyner.

Vi havde en masse hunde der skulle stilles, og vi ville også igen iår forsøge at stille opdrætsklasse. Vi kunne stille en opdrætsklasse bestående af 2 Hanner, og 3 Tæver 3 af dyrene i Brugsklassen, 1 unhtæve, og 1 yngste han. det gik ok, vi fik en 4.plads, man kan dog altid undre sig når andre kommer foran som ikke har så mange brugsdyr, og størelsen også kniber, men vi har lært at sådan er det, og er glade for vores 4.plads.

Hundene individuelt blev placeret lidt spredt, men det gik ok for alle, vi mangler lige billeder fra de enkelte individer, men de vil alle blive prædsenteret her på siden, endvidere god fornøjelse med billder fra weekenden.

Vi må heller ikke glemme at sige tak til alle der hjalp, og som stillede deres hunde, især dem der var kommet fra Holland, og som sædvanlig havde vi det heldigvis kanon hyggeligt og havde en fed weekend i samvær med vore hunde.

Tak til fotograferne så vi kan nyde billederne når vi har vinterpause og skal slappe af. Endnu engang tak til alle især alle jer der hjalp med at løbe vore hunde, fra

Kennel Leri

Opdrætsklasse Nr. 4 bestod af: Leri Quark (YH) - Leri Zeppo (BH) - Leri Pandora (UNG.T) - Leri Quissa (BT) - Leri May-Bee (BT) set fra venstre. (Tak for hjælpen)
Leri Theresia nr.3 i hvalpeklasse 6-9 mdr. efter Gigolo vom Bärenschlucht og Leri Quissa Tak til Kristina der løb Quila i Yngste klasse Tæver
Leri May-Bee Brugsklasse tæver
Leri Quark Yngste Klasse hanner
Leri Quartz Yngste Klasse hanner Leri Quissa Brugsklasse tæver Leri Rubin 9-12 mdr. Tæver
Leri Pandora nr. 7 i unghunde klasse tæver
Leri Zeppo Brugsklasse hanner