Hovedavlsskue i kreds 10 Hjørring år 2011 - afholdt i Løkken / Vrå
Så kom dagen hvor vi igen skulle afsted til årets højdepunkt nemlig HAS 2011.

Desværre var vi plaget af at Quila havde fået virus på lungerne, så hun kunne ikke deltage, Valli var gået i løbetid, og det døjede hun en del med, så hun kunne heller ikke stilles, så uheldige det var vi.

Leri X-Cellent haltede i hans standmønstring, så han måtte trækkes, i det hele taget ikke lige vores år, denne gang. men så er det jo godt at vi heldigvis havde de seje med, så vi fik da stillet både Quinnie, Fiona, Theresia, og Pandora, samt Zeppo (var taget fra Holland hertil Danmark igen, kanon gjordt !!)

Men så er det jo dejligt at vi heldigvis er et godt Team, og vi kan hygge os med hinanden, og i hinandens selskab, det er altid dejligt. Der skal lyde en rigtig stor tak til alle dem, der var med som heppere, og fotografen, ingen nævnt ingen glemt.

Så vi havde en rigtig hyggelig weekend, med vore bedste venner SCHÆFERHUNDEN.

Stor tak til jer allesammen fra Kennel Leri / Team Leri

Leri Pandora, AD, BH, SchH1, AK1/D - Fortrinlig i Brugsklasse
Leri Zeppo, AD, BH, SchH2, AK1/NL - Fortrinlig i Brugsklasse
Vi har her også samlet lidt stemningsbilleder, som man kan hygge sig med, rigtig god fornøjelse, og måske er du en af dem der skal med til næste år ? I så fald kan du glæde dig til hyggeligt samvær med folk i vort Team, samt en dejlig hundeweekend.

LINK TIL DIASSHOW

Quinnie vom Jagenstadt - Særdeles God i Yngste klasse
Kiami Fiona - Særdeles God i Yngste klasse