Hovedavlsskue i kreds 8 Rønnede år 2012 - afholdt i Stenlille

To dejlige tøser med "Kvitte" Leri Quissa på podiet, vinder af Veteranklassen

Så kom dagen hvor vi igen skulle afsted til årets højdepunkt nemlig HAS 2011.

Træning havde der ikke været så meget af da jeg som de fleste vidste havde gennemgået en OP i min fod i maj måned, men heldigvis var det lykkes at komme ud og træne bare lidt. Alle vore hunde klarede KMH, så det var altid godt, især fordi det var sidste gang at vi ville lade Leri Quissa deltage, og hun stillede en afkomstgruppe, bestående af 1 han og 4 tæver, hvoraf de to af dem skulle til c-arbejde, foruden Quissa selv.

Ialt blev der stillet to hvalpe Leri Bertil, og Leri Bianca, i yngste klasse tæver blev stillet Leri Ayla, og i unghunde tæver Leri Xanadoo, og i Brugsklassen Leri Theresia, og Leri Quila, og sidst men ikke mindst Leri Quissa i Vetranklasse tæver - Tusind tak til dem der mødte op med deres hunde......

Vi havde en dejlig weekend, med hygge sammen som altid, men ikke mindst vi rigtig gode resultater, som heldigvis også blev refærdiggjordt i Tyskland på det Tyske BSZ i Ulm, ca 3½ uge efter, så det var jo bare herligt.

På dagen var Jesper så flink og komme og tage billeder som er vedhæftet her i et diasshow, så god fornøjelse med det, der er sikkert ingen der er i tvivl om at det var et kanon HAS for Kennel Leri. Til sidst vil vi sige tillykke til vore konkurenter med deres hundes placeringer, samt tak til kreds 8 for et særdeles veltilrettelagt HAS.

Stor tak til jer allesammen fra Kennel Leri / Team Leri

Link til STEMNINGSBILLEDER klik her

"Kvitte" Leri Quissa, med hendes mange pokaler og krans

"Kvitte" Leri Quissa i Gruppe C-arbejdet

Leri Theresia i Gruppe C-arbejdet, hun blev hædret som den 2. bedste

Leri Quila i Gruppe C-arbejdet

Vi prøver på at samle flere billeder, de kommer efterhånden som vi får dem tilsendt