Tysk Hovedavlsskue BSZ - 2013 i Kassel Auestadion

Quinnie vom Jagenstadt - IPO1 - Ak/D

Dette års HZS var sådan lidt med blandede følelser, fordi vi ikke havde nået vores mål endnu engang at stille opdrætsklasse - men med alle de uheld vi har haft i løbet af året med hundene kunne det ikke være anderledes. Vi drog afsted som vanligt en masse mennesker som ihvertfald vidste en ting, vi skulle hygge os med vore hunde, og se om vi kunne finde nye potentielle emner at parre vore tæver med i den kommende vinter.

Denne gang havde vi to helt nye med Per og Susanne som ejer Leri Casandra (Chili) en langhåret tæve som har gjordt det godt i Tyskland i løbet af året 2 x har hun været vinder af LD skuer, så både de og vi var lidt spændte på hvordan det ville gå.....hun endte med at blive SG 13 af 18 hunde stillet fra 5 nationaliteter, så i bund og grund kan vi være tilfredse, den bedste placering opnået af dansk langhåret Schæfer til dato........Endvidere var casandra med i afkomstgruppen efter Chicco Dogshof, hvor vi var inde på stadion og præsentere hans gruppe.......

Den næste hund vi stillede var Leri Bianca (fik SG) i unghundeklassen, hun havde hele sommeren tiltrods for varmen formået at holde hendes fantastisk dejlige pels, og hvad sker der en 14 dage før vi skulle afsted væltede pelsen bare af hende, et rigtigt øv, og minus, så hun var ikke helt på toppen, men sluttede som forventet og fik SG.

Den næste hund der blev stillet var Quinnie vom Jagenstadt, (fik F og DSB udpræget) en hund som vi har fra Andrew i Florida, og hvor vi havde lovet ham at vi nok skulle stille hende når hun var gammel nok i Brugsklassen, da han aldrig har haft en hund med i denne klasse på HZS, da det ikke er bare lige...Tingende skal gå op i en højere enhed, og det skal flaske sig med både C-arbejdet, samt kondition til at kunne fremvises på stadion. Vi havde et akut problem i og med at Pav ligepludselig skulle fremføre Pedo (Nickis hund) og de andre blev kaldt ind samtidig, så Jeanne sprang til og hjalp med Quinnie hvilket du skal have 1000 gange tak for, det var suverent godt gået, at du kunne hjælpe med 5 min. varsel.

Vi skulle så også have Pedo afsted, men som sagt det hjalp Pav Nicki med, og som det så ud, var Nicki godt tilfreds med hans hunds præstation, så stort tilykke herfra med din hund....

Udover alt det med hunden hyggede vi os med vores Tyske venner (ialt var vi 24, danskere, tyskere, og et par fra USA) så vi var en broget flok, men sikke vi kunne få rørt lattermusklerne, der var vist ingen der kunne sige at det var en kedelig weekend. For at sætte prikken over det hele havde Andrew arrangeret at vi kunne få lov til seperat at træffe George Foremann (tidligere prof. bokser) og dette vidste Pav (som selv har bokset) ikke noget om, ej heller de andre - men da det blev en realitet var det alligevel noget stort og vi (Erik og Lena), er glade for at vi kunne gøre lidt gengæld til dem der dagligt gør noget for os.....tak for det......Nyd billederne af vore hunde, vores billeder med George Foremann, og ikke mindst de billeder der blev taget af hyggen vi havde med hinanden.

Til slut en stor tak til vores hundepasser, som ved at uden hende var dette ikke muligt for os....

Mange hilsner fra Kennel Leri og Team-Leri / Lena og Erik

Leri Bianca

Her kommer et billede af Leri Casandra

Hele Leri slænget med George Foremann

Vi vil lægge flere billeder ud når vi har fået samlet dem alle -

det er som vanligt gode og dejlige minder fra en super hyggelig tur -

tak til alle der deltog og især til jer der brugte tid på at

fremføre / løbe vore hunde

fra Kennel Leri / Lena & Team-Leri / Erik

Link til diasshow

Dette pletskud af Michaela - Pav og Lena er taget af Erling Mortensen