Tysk Hovedavlsskue BSZS - 2014 i Nürnberg - Donau Stadion

Leri Xanadoo Fortrinlig 48 i Brugsklassen - her dog et billede taget året før.........

Dette års HZS var et kanon hit - vi var en masse mennesker der drog afsted til dette års absolutte højdepunkt, både fra Danmark og Tyskland skulle vi samles, og både stille op med vores hunde men også at hygge os med hinandens selskab i 4 dage, så vi var helt klar.

Denne gang havde vi en del nye med, Poul, Tina, Karsten og Vibeke, samt Michela. Hundematerialet var tunet og trimmet til denne weekend, og tak til jer alle fordi I har forstået hvor vigtigt det er at hundene topper på det rigtige tidspunkt. Vi havde følgende hunde med :

Leri Xanadoo i Brugsklasse tæver, hun fremfører sit Mod og Kampdrift som I Danmark, hele vejen i fri ved fod, men er dog urolig i hendes bevogtninger, hvilket gør at hun får karakteren 3,3 - men dette er vi meget tilfredse med fordi hun har ikke kunne afprøve figuranterne, ej heller banen, så hun er en super solid hund, man kan stole på gennemfører sit arbejde. Hendes standmønstring var lidt urolig, men til slut lykkedes det, og da hun skal på Stadion om lørdagen slutter hun som Fortrinlig 48 den bedst placerede danske tæve på dette års HZS, hvilket vi er meget glade for, også fordi hun gik foran hendes konkurenter fra HAS i Danmark, som fik højere placeringer end hende selv....

Leri Iron i unghunde klasse hanner, blev stillet tiltrods for at vi vidste at dommeren absolut ikke kunne lide ham. leri Iron blev SG 94. Han havde været forsøgt stillet på et skue tidligere på året for selvsamme dommer, og det var gået sådan nogenlunde. vi valgte så at få ham uddannet istedet for så han kunne komme retur til Danmark i slutningen af 2014, hvilket han også gjorde med en IPO2, og en super Avlskåring. han har efterfølgende parret leri Ayla og er far til Kennel Leri N-kuld født 30-10-2014. Et par hvalpe der ligesom ham selv er opvakte, livlige, og meget kønne, med sort/brune farver.

Leri Kecia blev stillet i yngste klasse tæver hvor hun sluttede som SG 92, i en klasse med mange særdeles gode hunde, der alle kunne have vundet det Danske HAS. I en kamp mod så mange nationaliteter, er vi meget tilfredse og ligeledes med placeringen til Leri Jayla i samme klasse som SG 141. begge hunde er nu under uddannelse og vi håber at de således er klar til at stille i Brugsklassen næste år til HZS også i Nürnberg.

Leri Jayla blev også stillet i yngste klasse tæver, som Kecia og gjorde det simpelthen så super godt, ikke at have prøvet så mange hunde før, nye hundejere, og en kæmpering, en masse mennesker, alle de ods man ikke kan træne. Alligevel var Jayla bare på hele tiden, hun gik en super standmønstring, og hun sluttede som SG 141. Hun er nu i øjeblikket i Tyskland, hvor hun er ved at blive uddannet så hun er klar til næste år i Brugsklassen. Dette glæder vi os meget til..

Leri Kaysie langhåret og søster til Leri Kecia, skulle også stilles på BSZS. Også her en udfordring især fordi Vibeke og Karsten jo aldrig rigtig havde haft en konkurence med mange hunde i klassen, af den grund at der i Danmark ikke kommer så mange. Her i Tyskland var der 32 hunde i hendes klasse og hun blev placeret som SG 19 aldersmæssigt kun 14 dage inde i klassen. Det var en særdeles stærk klasse, med en høj kvalitet. Det var så også svært når man ikke må være der (Vibeke og Karsten) fordi Kaysie kan ikke abstrahere fra det hele når de er i nærheden så de måtte "jages" væk, til stor morsomhed for mange......Tak til Michela som også fik sin debut med at løbe hund, i et sådant forum....det gjorde du super godt..

Opdrætsklassen som vi ville have stillet sidste år, blev så stillet iår, vi havde dog kun 4 dyr Bianca var "udgået" hun havde været skadet, og vi kunne ikke nå at træne hende ordentligt op. Vi fik placering nr. 13, de sidste men bare det at kunne stille var i sig selv en bedrift, og kan jo selvfølgelig kun lade sig gøre, fordi vore nye hvalpekøbere, kommer med ders hunde, gjorde de ikke det havde vi ikke denne mulighed.....så tusind tak fordi I syntes I ville bruge jeres tid, ferie og penge på at være afsted sammen med os, det er vi meget taknemmelige for........

Lasko vom Vogelsberger Südhang blev stillet i HGH Brugsklassen en helsort han, som Nicki fremførte i denne klasse. Også her lidt af en udfordring, både med hund, men også ejer som mente at han skulle selvfølgelig være lige ved hunden så den hverken ville det ene eller andet. men det gik ok, han fik sit prædikat Fortrinlig 2 i HGH 2014, og det var det, der var det ønskede mål.

Udover alt det med hunden hyggede vi os med vores Tyske venner (ialt var vi 24, Danskere, Tyskere) så vi var en broget flok, men sikke vi kunne få rørt lattermusklerne, der var vist ingen der kunne sige at det var en kedelig weekend. Vores hundeuddanner havde også taget to med, fra hendes hjemegn, også de sagde at det var vist ikke sidste gang vi var sammen på denne måde, fordi det var da bare mere end hyggeligt. Harald og hans far Karl, var også med os hele weekenden, samt Ralf og Petra fra Østrig. vi har nu forsøgt at sammel alle billederne fra denne tur, og vi håber at I kan nyde dem ligesåmeget som os selv, god fornøjelse. Endelig skal der også lyde tak til dem der var med, som hjalp de nye, som var der med vand, og i det hele taget hjalp til hele vejen rundt, tusind tak for jeres hjælp og support - den er uundværlig i sådan et stort arrangement.........

Til slut en stor tak til vores hundepasser, som ved at uden hende var dette ikke muligt for os....

Mange hilsner fra Kennel Leri og Team-Leri

Lena og Erik

Her er der link til Diasshow billederne er samlet fra en masse af fotograferne klik her

Leri Kecia SG 92 i Yngste klasse tæver Fotograf Erling Mortensen

Leri Iron her fremført til standmønstringen i unghunde hanner

Leri Jayla i Yngste tæver SG 141 fremført af Nicki

Leri Kaysie langhåret tæve som bare gjorde det super på BSZS SG 19

Fra Opdrætsklassen lige efter at vi var begyndt at gå rundt på stadion - endnu engang tak til alle

Fra ihærdigt forsøg på at få samling på alle tropperne, men det lykkes og endda rimelig hurtigt