Copyright Kennel Leri
Hollandsk KCM Hovedavlsskue 2010

Wouwse de Plantage i Holland

Året 2010 havde vi besluttet at vi ville gæste Holland igen på et KCM (Svarer til vores Hovedavlsskue). Vi tog ikke alle hunde med fordi Leri Quissa er i forvejen to år i træk blevet F 3 og det kan hun nok ikke gøre bedre med hendes alder, så hende lod vi blive hjemme. Istedet havde vi : Quark, Rubin, Quila, Pandora, og May-Bee med. Men det er også rigeligt når man skal have så amnge hunde med og de er på begge dage.

Vi havde fået et godt Hotel i nærheden med gode luftemuligheder, men det hjælper ikke meget når det står ned i stride stænger, så er det heller i sjovt for hundene, men de blev forsørget efter kunstens regler, og vi kunne endelig tage en slapper.

Hundene individuelt blev placeret lidt spredt, især havde May-Bee besluttet sig for at hun ikke ville slippe i sit gruppe c arbejde, hvilket gjorde at hun ikke kunne deltage til resten. men jeg tror nu også at hun er ligeglad, dog må vi sige at da vi nåede Søndag eftermiddag og skulle køre kunne hun ikke rigtig forstå at det ikke var hendes tur til at komme ud og lave noget, men at hun "kun" kunne blive luftet, for at køre hjem, det var lidt nedtur......Vi fik dog 2 X 3 pladser - 2 X 5 plads - og 2 X 7 plads

Vi må heller ikke glemme at sige tak til alle der hjalp, og som stillede deres hunde, især dem der alligevel tog en lang tur i bil, for at stille deres hunde, og for at have det hyggeligt men alligevel, TAK SKAL I HAVE.

Tak til fotograferne så vi kan nyde billederne når vi har vinterpause og skal slappe af. Endnu engang tak til Stina og Nicki for at de ville løbe vore hunde, fra

Kennel Leri

Leri Pandora (UNG.T) flot nr. 3 tilykke til Pav og Stine
Leri Theresia også nr.3 også flot, tilykke til Bo
Afslørende at det ikke kun er piger der bruger penge.............
Leri Quark, nr. 5 stort tilykke, gud ved om de hører efter hvad dommeren siger........
Så hygger vi, skal der også være plads til..........
Så spiser Pav igen, men selvfølgelig der skal jo fyldes op......
Leri Quila også hun blev nr. 5 første gang hun udstilles efter at være blevet 1 år, godt gået...........
Så er det med at mande sig op, da vi skal køre hjem igen.....der er lang vej hjem..........
Leri Rubin og Anette
Leri Theresia blev som sagt nr. 3 i hvalpeklassen 6-9 mdr. Hun er efter Gigolo vom Bärenschlucht og Leri Quissa
Leri Pandora nr. 3