Copyright Kennel Leri Tilbage
Tysk Hovedavlsskue 2008
Året 2008 var det egentlig meningen at vi kun ville stille 1 hund, men fordi at ejeren af Ingodds Agassi var lidt på den han manglede afkom for at kunne stille en gruppe, ja så havde vi lovet at stille Flora i Yngste klasse tæver også. Dette var dog ikke en god beslutning, fordi vi skulle så omdisponere, men det gik jo, hun fik jo en ok placering alligevel. Men en ting kunne vi ikke gøre noget ved, og det var vejret, sikke en omgang, det rent ud sagt stod ned i stænger hvilket man også kan se på billederne da det er ret tydeligt.

Alt ting var vådt, ulækkert, glat og hundene lignede jo noget der var løgn, men igen havde vi jo vore særdeles gode Team med som sørgede for håndklæder, og tørring og hjalp hvor der var brug for det, tusind tak skal i have, i er bare så gode, og hjælpsomme.

Stine, og Pav med deres hunde Quanto og Xako var med for første gang, men jeg er overbevist om at det ikke er sidste gang, de tager med til så stort et arrangement, og hvem ved måske at pav har fået så meget lyst at han vil stille Quanto næste år, det kunne jo være.

Denne gang var også Andrew, og hans ven Peter fra USA, kommet så vi kunne tilbringe nogle timer sammen , og det var rigtig hyggeligt og ikke mindst internationelt.

Også iår var vore tyske venner Harald, og Gaby med, Harald løb Quissa, og ja, det er jo ikke noget nyt at vi hyggede os, og havde det rigtig sjovt hele week-enden.

Tak til alle for hyggeligt samvær

Kennel Leri

Leri Quissa, BH, SchH3, Ak1/Dk og NL blev placeret som Fortrinlig 94
Stemningsbilleder samt Fotos fra Leri Quissa Mod og Kampdrift prøven, og af yngste klasse tæve Leri Flora (SG 100), kan ses her