Copyright Kennel Leri Tilbage
Tysk Hovedavlsskue 2009 Ulm Donaustadion
Året 2009 var det egentlig meningen at vi kun ville stille 1 hund, men fordi vi havde Leri Opal i træning (Zenta) grundet hun var stillet på det Danske HAS, så var vi blevet enige med ejer om at vi ligesågodt kunne stille hende i Tyskland også, nu hun både var i pelsform, samt trænet til disse strabsser. Det var jo godt at vi havde vores Team med os, Per, Anette, Pav og Stine, de gav alle en hånd med, både med at kalde samt komme med vand, osv. i det hele taget hjalp de, hvor der var brug for det, tusind tak skal i have, i er bare så gode, og hjælpsomme. (Og Kristian skylder, ....)

Nicci var med for første gang, det var meningen at han skulle løbe Quissa, men da vi trak hende grundet hendes pels inden standmønstring, så kunne han jo ligesågodt løbe opal, så han fik debut i Yngste klasse tæver og det gik rigtig godt. Opal blev placeret som nr 71 af 426 tilmeldte, og herfra skal lyde et stort tilykke til Kennel Greve som med Greve Oline (Årsvinder i Danmark i samme klasse) blev nr SG 41, så udfra dette er vi meget glade for den placering vi opnåede med Opal.

Denne gang var vi også med til at skrive historie. Vores mangeårige venner fra Tyskland, stillede for første gang i Historien en opdrætsklasse bestående af kun helsorte hunde. Det var en kanon oplevelse at være med til noget så stort for vor ven Harald , og ikke mindst at gå rundt inde på stadion mens folk bare klappede helt vildt. Vi har tilføjet et par billeder selvom det ikke er vore hunde. Efterfølgende er tæven Ka vom Vogelsberger Südhang blevet solgt til Kennel Disager og går nu i Danmark, held og lykke med hende, hun er en dejlig frisk hund.

Også i år var vore tyske venner, sammen med os igen, vi havde det kanont hyggeligt og det er jo dejligt at vi kan dette, grundet samme interresse for sporten. Tak til alle for hyggeligt samvær

Kennel Leri

Leri Quissa, BH, SchH3, Ak1/Dk og NL blev stillet i KMH hvor hun fik Ausgeprägt, lässt ab. Trukket med tilladelse fra dommeren før stand.
Leri Opal, som blev nr SG 71 af 426 tilmeldte.
Stemningsbilleder samt Fotos fra Leri Quissa Mod og Kampdrift prøven, og af yngste klasse tæve Leri Opal (SG 71), kan ses her, samt billeder fra opdrætsklassen fra

Zwinger vom Vogelsberger Südhang