Copyright Kennel Leri Tilbage
Tysk Hovedavlsskue 2010 i Nurnberg Easy Credit Stadion

Tak til alle de danskere som klappede af os, da de sad på tilskuer rækkerne, det var en rigtig fed følelse, da vi gik på stadion. Tak for opbakningen.

På dette års HZS havde vi besluttet, at fordi vi havde det antal hunde der skulle til for at kunne stille opdrætsklasse så ville vi gøre det. Vi vidste fra starten at vi ville blive sidst, i rækken, men vi opfyldte kravene, som var min. 5 hunde, fordelt over 4 kuld. Vi stillede med en sværhedsgrad som hed 4,3 dvs. efter 4 hanner og 3 tæver.

Vi fik en rigtig god oplevelse da vi stillede vores gruppe, dommeren spurgte til forskellige ting omkring vort opdræt hvad vi lavede i foreningsregi, og han virkede rigtig seriøst interreseret. Vi vidste jo godt at vi ikke kunne hamle op med de store Tyske opdrættere, men omvendt mente vi heller ikke at have noget at skamme os over, fordi vore hunde havde alle fået højeste prædikat og vi havde 2 med i Brugsklassen, en klasse som mange aldrig stiller i på HZS.

Vi vil samtidig sige at dette kunne ikke have ladet sig gøre uden at alle omkring Team Leri havde hjulpet, fordi flere af hundene blev kaldt ind på samme tid, hvilket gjorde at nogle hunde kunne vi ikke engang kalde på selv, men der skal ikke herske tvivl om at det var kanon sammenhold og kameratskab der gjorde dette muligt, også at Kristina, sprang til på falderebet og hjalp til fordi Stina var blevet syg, så det er vi rigtig glade for.

Der blev stillet følgende hunde : Leri Quark - Leri Quila - Leri Pandora - Leri Quissa og Leri May-Bee, hvor leri Quissa og Leri May-Bee stillede i Brugsklasse tæver.

Kennel Leri Opdrætsklasse bestående af Leri Quark, Leri Quila, Leri Pandora, Leri May-Bee, Leri Quissa (1 Han, 4 Tæver, på 4 kuld med kombination 4,3)
Leri Quissa stillede for 3. gang i brugsklassen, og kan endnu engang føje en god solid placering til hendes CV, hendes datter Leri May-bee stillede for første gang i Brugsklassen på HZS, fik en god placering og dette er vi yderst tilfredse med.

Leri Pandora som stillede i unghundeklassen måtte kæmpe om sin placering, det gik hårdt for sig, men vi skal også være retfærdige og sige at det var en kanonstærk klasse, der gik rigtig mange gode tæver, ikke mindst foran hende men så sandelig også bagved. Leri Quila og Leri Quark, blev begge stillet i yngste klasse, egentlig gjorde de det godt fordi de havde begge to ikke været udstillet på samme vilkår som de andre, faktisk havde de kun været stillet i Holland, så alt taget i betragtning er det fint af disse 2 unge hunde, da det trodsalt er en del mere stressende at stille på et sådan stort arrangement. Vi må heller ikke glemme at nævne vore 2 tyske venner Karl og Harald, gennem snart 22 år, som trofast stillede op for at hjælpe med vort opdræt og vore hunde. alt hvad vi avler på idag stammer tilbage over deres linier.

Til sidst tak til alle både løbere, hundeejere, Muddergrøften som har hjulpet i årets løb med det brugsmæssige side af træningen, samt alle andre der var med til at gøre dette til en uforglemmelig oplevelse, som vi vil huske rigtig længe.

Mange taknemmlige hilsner og god fornøjelse med div. billeder som kan ses nederst.

Kennel Leri

Leri Quissa, BH, SchH3, Ak1/Dk og NL + lez. i Tyskland blev stillet i Brugsklassen hvor hun fik Ausgeprägt, lässtab. Hun blev F 94. Dette var Quissa`s sidste store arrangement, hun skal nu avle hendes gode egenskaber videre og hun vil blive parret ved førstkommende løbetid i løbet af efteråret 2010
STEMNINGSBILLEDER som jeg håber at man vil nyde, og formenne den specielle stemning og oplevelse der fulgte med dette, tak til fotograferne uden jer ingen minder.....Tak for det
Leri Pandora, UHP, stillet på mange LG Zuchtschau i Tyskland, samt mange skuer rundt om i Danmark, samt HAS og KCM. Hun var i en særdeles stærk klasse og måtte kæmpe om placeringen, men hun gik godt og koordinering med kaldere var helt ok (de kunne nemlig ikke komme tæt til ringen og det var en fordel). Hun sluttede som SG 108
Leri May-Bee, BH, AD, SchH1, AK1/Dk blev stillet i Brugsklassen, fik TSB Ausgeprägt, og blev F 115. Hun skal kåres i tyskland, og vil derefter blive parret i løbet af efteråret 2010
Leri Quark, blev stillet i Yngste klasse hanner, han har faktisk kun været udstillet 2 gange før, så han var ikke så scenevant men fik en god placering / SG Leri Quila også hun har kun været udstillet 2 gange før, på det Danske HAS og Haollandsk KCM. Her på HZS er alt bare stort, og der var ikke nogen af os til at kalde hende op, så Pav og Stine hjalp til så godt de kunne, hun fik en ok placering alt taget i betragtning / SG
Diasshow fra hele arrangementet, de er ikke sorteret efter hundene men giver dog alligevel en blik over hvormange gode hunde der er på et sådant arrangement, god fornøjelse og tak til fotograferne, som har taget billeder.