Alle vore hvalpe sælges med Dansk Kennel Klub stambog og er opdrættet efter Schæferhundeklubben For Danmarks anbefalinger. De har sundhedsattest, de er chippet, har fået 3 x ormekur, og er opvokset i nær kontakt med natur, skov, og strand, har mødt andre hunde mennesker og i særdeleshed børn. De sælges med skriftlig garanti, (DKK købskontrakt), de er også Dna for testede til brug af indendifikation, ved evt.tab af chip

Vi anbefaler at du træner i Schæferhundeklubben, og kan her anbefale kreds 3som ligger i Ballerup. Vi kører selv dertil, da vi mener at man ikke kan køre for langt for at få kvalificeret træning, du kan læse om kreds 3 her. Endvidere er der Politihundeforeningen, DCH, samt bedredskabet, og forsvaret, alt sammen noget man kan finde på websider, så man kan dyrke den form for hundetræning der passer bedst til en selv, det skal dog siges at man skal huske at Schæferhunden har det bedst med en eller anden form for træning så den bliver brugt mentalt.

Det sker en gang imellem at vi har lagt en hvalp til side, som når den bliver ældre alligevel ikke opfylder de strenge krav som vi sætter til vore avlsdyr, og de sælges derfor som unghunde eller voksne hunde.Det er ikke fordi de fejler noget, hverken på den ene eller anden måde, men de har måske bare ikke lige det der skal til, for både at kunne begå sig i konkurence, både brugs- og udstillingsmæssigt, og derfor vælger vi at sælge dem som gode familiehunde.

Sådan en hund er i de fleste tilfælde på den enne aller anden måde fortrænet, så her vil mange grundllæggende ting allerede være på plads, dette kan være en fordel for eventuelle køber. Man skal huske at Schæferhunden det er en meget tilpasningsvenlig hund, og meget alsidig.